Bunkeflo FF

Referat: AIF Barrikaden - Bunkeflo FF

Startelva (1-4-4-1): Mikael – Henke – Jonathan, Martin, Sten, Viktor – Josef, Jonas, Johan A, Maksym – Amine

Avbytare var Marcus som spelade sista knappa halvtimmen som vänsterback, Farhad aom spelade sista 10 som innermittfältare, Olle som spelade sista 5 som höger yttermittfältare och Daniel Sosa som inte spelade alls.

Första 20 minuterna dominerade Bunkeflo totalt, dock utan att komma till några hetare målchanser. Efter sitt 1-0 i den 21:a min (en retur från när håll) tappade de märkligt nog sitt fram till dess fina spel och vi började så sakteliga jobba oss in i matchen. Efter att precis ha missat ett bra kvitteringsläge kvitterade vi istället i den 37:e min. Det var på en hörna av Jonas som Amine trots sin relativt ringa längd med sin fina spänst kom högst av alla och distinkt nickade in kvitteringen.

I andra halvlek blev spelet allt öppnare (en fin omskrivning för tidvis hawaiibetonat) när båda lagen gick för de 3 poäng de så väl behövde. Det skapades därför betydligt fler kvalificerade målchanser än i första. De allra bästa var när de i den 51:a min missade att ställa oss offside och vi därför kunde komma med 2 man rusande mot mål med deras backar en bra bit bakom. Tyvärr avslutades anfallet med ett relativt löst skott i famnen på målvakten trots ett riktigt bra skottläge långt inne i straffområdet. Deras allra bästa var en klockren stolpträff på en frispark i den 74:e min.

Totalt sett ett rättvist resultat i en match som dock kunde slutat lite hur som helst med tanke på de allt öppnare ytor som bjöds på slutet. Chansmässigt jämnt. De klar spelmässig dominans första 20. Vi viss liten dominans resten av matchen.

Statistik: Hörnor: 3-4 Avslut på mål: 5-6 Avslut utanför: 6-5